Mousse de xocolata

Necessitarem:

  • 200g de xocolata
  • 6 cullerades de sucre
  • 30g de mantega sense sal
  • 4 ous grans
  • Aigua

Elaboració:

  1. Per començar, per tal de que la mouse de xocolata en quedi de manera que estigui perfecte com a qualsevol xef gourmet i professional, començarem separant les clares dels rovells dels ous, i a picar la xocolata de manera fina.
  2. A continuació, batrem les clares d’ou amb una mica de sucre, de tal manera que es vagi creant una consistència dura, i afegirem el sucre restant als rovells dels ous, i haurem de batre fins a obtenir una consistència força espumosa.
  3. En tercer lloc, després de que s’hagi picat la xocolata, afegirem la mantega (sense sal) i l’aigua i la fondrem a bany maria. A continuació, afegirem la barreja dels rovells de l’ou i, quan ja s’hagin fos, procedirem a afegir la barreja feta amb les clares dels ous, remenant tot insistentment fins que s’hagi aconseguit una barreja homogènia de tots els ingredients.
  4. I, per acabar i poder gaudir del postre, haurem d’aconseguir uns gots mitjans, on es pugui posar la barreja de la mousse de xocolata i, després, els omplirem i, deixarem qu aquesta barreja reposi almenys durant una mitja hora abans que es passi a posar-los a la nevera, això servirà perquè s’assentin per complet i, deixarem a la nevera almenys per tres hores abans de servir.

 

tarta mousse 1

Productors:

Xocolata de Vallflorida Xocolaters. La podreu acompanyar amb un Ratafia de l’Ermità de Licros Portet.

fira-apat