Gran èxit als Premis Pimes

El passat 6 de juny es van celebrar amb molt d’èxit els Premis Pimes.

30 anys porta en moviment l'associació de la petita i mitjana empresa Pimec
30 anys porta en moviment l’associació de la petita i mitjana empresa Pimec

Els Premis Pimes  reuneixen i celebren els èxits dels empresaris i empresàries d’autònoms, micros, petites i mitjanes empreses d’arreu de Catalunya.

El passat 6 de juny es van celebrar al palau Sant Jordi 3 fites importants en la història de PIMEC:

• És el 30è aniversari dels Premis Pimes, que des de l’any 1987 reconeixen la contribució anònima dels petits i mitjans empresaris catalans al Desenvolupament Econòmic i social de nostres país.

• Conmemoren els 20 anys de la fusió de les patronals catalanes PIMEC i SEFES. L’any 1997 es va crear l’única i més representativa patronal de la micro, petita i Mitjana empresa i les persones Autònomes de Catalunya.

• Ja fa 10 anys que la Fundació de PIMEC és el cor de la entitat. Des del 2007 donen suport a les persones empresàries i autònomes en situació de greu dificultat.

Presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i pel president de la patronal, Josep González, va comptar amb l’assistència de més de 1.000 empresaris.

Va ser una vetllada molt agradable es van repartir diferents premis als empresaris catalans amb mes éxit durant aquest any.

Amb un preu de 85 euros per cap, la recaptació de l’sopar anual de PIMEC ha sigut destinada al Programa solidari Emppersona-Segona Oportunitat de la Fundació PIMEC, el  Servei d’acompanyament a les persones Empresàries i Autònomes que és troben en situació d’atur o en serioses dificultats, i que ja ha atès més de 800 persones.

Durant el transcurs del sopar, es van oferir bosses confeccionades amb productes Ben Fet! Gràcies a l’Aportació d’algunes empreses membres del projecte: Can Garriga, Casa Amella, Fermí Bohigas, Fruits Secs Torra, Artipà, Torrons i Mel Alemany.

FONT: benfet.cat