Coneixeu quina és l’aigua amb esperit volcànic?

Aigua Sant Aniol, l’aigua amb esperit volcànic

Fa onze mil anys, tot era foc i mars de lava encesa. Avui, aquesta terra adormida ha canviat el roig del seu cor de foc per brolladors d’aigua amb origen volcànic de la puresa més excelsa.

L’aigua Sant Aniol és un producte que té una òptima composició en minerals fruit del seu filtratge natural a través de les capes de roca volcànica. Aquest magnífic producte està enfocat a cobrir diferents mercats i diferents necessitats, com pot ser l’activitat física, la necessitat per part d’infants o gent gran.

aigua-esperit-volcanic

 

Per tant, l’activitat física té com a conseqüència la pèrdua d’aigua i de minerals, i per això la hidratació durant la pràctica d’esport és essencial. L’aportació d’aigua és prioritària abans, durant i després de la realització d’una activitat física, i la composició de Sant Aniol, rica en minerals, la fa idònia per al consum dels esportistes.

L’origen de Sant Aniol, al Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa, confereix a l’aigua una composició única. El seu contingut en calci és bo per a totes les edats i necessari pel bon funcionament del cor, dels músculs i per reforçar l’estructura òssia.

Per tal d’evitar una sobrecàrrega de sodi en menors d’1 any, és desitjable que l’aigua contingui menys de 20 mg/l de sodi. És per això que, Sant Aniol, degut al seu contingut baix en sodi (6,8mg/l), és apta per a la preparació d’aliments infantils.

Així,  els dies 20, 21 i 22 d’octubre es celebrarà la tercera edició de la Fira Àpat, la Fira Professional dels Aliments Catalans, que es celebrarà a la Cúpula C. Comercial Las Arenas – Barcelona i on trobarem la presència dels productes de l’aigua de Sant Aniol, els quals han estat col.laboradors directes amb la realització d’aquesta fira en les edicions anteriors, i que estaran presents amb els seus productes en la próxima edició d’aquesta.

 

 

r-requena