El sector agrícola seria en aquests anys, una font d’emprenedoria

Ara entre el passat any i aquest 2017 comença a emergir una altra vegada el sector primari, un possibilitat de negoci esperada a ser explotada.

persones-explicacio-aire-lliure.jpg_2119164908
Potser els joves emprenedors pensen que és un negoci i un estil de vida antiquat com és el camp. Però comencem explicant el perquè d’emprendre en aquest sector.
Primer que tot, no tens per què endinsar-te al món del terreny com un agricultor, ni viure a un camp. Pots integrar-te sent supervisor dels camps, terrenys, cultius i formant-te per això, si t’endinses serà perquè t’agrada aquesta vida i és molt probable que hi hagis heretat alguna cosa dels teus pares, avis o besavis com a molt, ja que la gran majoria baixem de família agricultura, o sigui que aquesta experiència que tenen els teus progenitors et podria ser un gran avantatge en el tema d’assessoria.
L’agricultura és un dels factors necessaris per al desenvolupament futur, ja que és un sector ta 4 vegades més eficaç per reduir la pobresa que la resta. Actualment l’activitat agrícola és clau per Produir aliments nutritius i un recurs de suport per a una població que creix a un pas accelerada, especialment la pobra.
Un dels Canvis més INTERESSANTS que s’estan donant al camp té a veure amb el replantejament dels tradicionals canals de distribució. Internet i la POSSIBILITAT de vendre en línia els nostres productes ha fet més barats els costes a més d’acer innecessari tenir una botiga física.
Tot això Ajuda al fet que les noves generacions d’emprenedors s’apropin al sector agrari. Per als anomenats ‘natius digitals’ tenir una botiga online i promocionar el negoci en les xarxes socials és una cosa natural.
Hi ha moltes més Raons per tornar al camp però és suficient per saber que hi ha una Font de negoci en el camp.

Per sort, la generalitat fa cursos d’emprenedoria d’aquest sector i un cop finalitzada cada emprenedoria, es realitzen els seminaris d’emprenedoria per a poder aprofundir en aquells temes específics que desitgin tractar els emprenedors i alhora per mantenir el contacte del grup i continuar formant-se per adaptar-se als canvis que s’originen al sector.

 

rocio