logo apat

EL FUTUR DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

VISITA FIRA ÀPAT

El 19, 30 i 21 i d’octubre a Barcelona podràs tornar a gaudir de la fira de l’alimentació catalana. Tres dies d’esdeveniment on els professionals de l’alimentació catalana podreu trobar una àmplia varietat de producte de proximitat, activitats, showcooking… i moltes coses més.

QUÈ TROBARÀS A FIRA ÀPAT?

01

Productes de proximitat

Vins, formatges, peix, embotits, arròs, oli,… i molts més.

02

Showcookings i degustacions

Showcookings i degustacions de productes.

03

Darreres tendències en gastronomia

Darreres tendències en gastronomia i alimentació.

04

Speed networking

Speed networking amb grans empreses del sector.

ENTRADES...

Descobreix els productes de proximitat més innovadors, aprèn dels millors xefs i degusta aliments deliciosos.

Les entrades per a professionals de l’alimentació i la gastronomia catalana són GRATUÏTES.

PROGRAMA

La fira és un espai de networking, intercanvi d’idees i contacte amb les últimes tendències en gastronomia. Hi haurà conferències i demostracions pràctiques a càrrec de professionals que s’han fet un nom al sector de l’alimentació catalana.

TROBAREU ACTIVITATS COM:

Masterclass de fermentaciones: innovación y tradición.
– Lov Ferments

Reinventant el concepte de petit fours: financiers de cacahuet amb crema muntada de cacahuet.
– Sofia Janer

Tast transversal de cervesa: del llúpol a la mel i la fusta. – Edu Illa Reinventant el concepte de petit fours: financiers de cacahuet amb crema muntada de cacahuet.
– Sofia Janer

Masterclass de fermentaciones: innovación y tradición.
– Lov Ferments

TALLERS PARTICIPATIUS ANTERIORS

Amb l’entrada a Fira Àpat Barcelona podreu gaudir del nou espai de TALLERS INTERACTIUS, amb inscripció prèvia, i endinsar-vos en nous mons gastronòmics.

Aquí deixem un recull de tallers de l’edició anterior:

🔆 Tast a cegues de vins

🔆 La màgia de les ostres

🔆 Com fer un bon pill pill

🔆 Degustació de DO Cava

🔆 Plantes aromàtiques i medicinals com a font de salut 

🔆 Mètodes d’extracció de plantes aromàtiques i medicinals