Bacallà a la muselina d’all

Feia setmanes que no ús ensenyàvem una recepta feta amb peix… aquesta setmana ens proposem sorprendre-us el bacallà a la muselina d’all!
bacallà

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà (nosaltres proposem la recepta per a 4 persones, en cas de ser méscomensals, augmenteu la quantitat)
  • 4 patates grosses
  • All- i-oli
  • 1 clara d’ou
  • Oli
  • Sal
  • Salsa romesco

Elaboració

  1. Tallarem les patates i la ceba en tires petites i de la mateixa mida.
  2. Posarem el forn a escalfar, uns 180°.
  3. Arriba l’hora de posar les patates i la ceba al forn. Agafem una safata, afegim les patates i la ceba i el bacallà i ho adherim amb una mica d’oli i sal.
  4. Romandrà la safata al forn durant 20 minuts. El temps és orientatiu, quan veiem que el bacallà esta cou, el traurem i deixarem només les patates.
  5. Mentre que s’està acabant de fer, prepararem la muselina d’all. Muntarem la clara d’ou i afegirem a poc a poc a l’all-i-oli.
  6. Agafarem aquesta muselina i la posarem a sobre del bacallà i la ficarem al forn perquè es gratini. Es pot deixar tant de temps com vulgueu, com sempre, és a gust del comensal.
  7. El plat quedarà acabat, a partir d’ara només quedarà emplatar. Nosaltres proposem posar les patates i la ceba sota del bacallà, en forma de llit. A més, com a salsa podeu afegir la salsa romesco per donar-li un toc diferent.

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2018!

fira-apat