Crema de carbassó amb formatge fresc

crema di zucchine

Després d’aquest dies d’excessos cal que li donem un descans a les nostres panxes, i que millor forma que amb aquesta crema de carbassó amb formatge fresc. Una recepte healthy pero molt rica!

Necessitarem:

  • 210 ml de llet evaporada
  • 1’5 l d’aigua
  • 400 g de carbassó
  • 200 g de pastanaga
  • 2 dents d’all
  • 100 g de formatge fresc
  • 2 culleretes d’oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Sal

Elaboració:

  1. Tallar i pelar el carbassó la pastanaga i l’all.
  2. Abocar les dues cullaretes d’oli a una olla i esperar que s’ascalfi. Quan l’oli s’escalfi, ficar les verdures i ofeguerles entre 2 i 4 minuts. Un cop passat el temps ficar l’aigua.
  3. Deixarem coure les verdures durant 15 minuts i ficar la llet.
  4. Quan la cocció hagi acabat triturar les verdures i afegir el formatge fresc. El punt de trituració anirà al gust de cada persona, però, es recoma arribar al punt de crema fina per gaudir d’un tacte melós.
  5. Un cop acabada la crema afegir sal i pebre negre al gust.
  6. Per últim només romandrà servir-la en bols i gaudir d’aquesta deliciosa crema!
  7. Si voleu decorar-la perquè teniu un sopar a casa on voleu deixar als convidats bocabadats, podeu col·locar a sobre una fulla de julivert; un petit detall que donarà elegància al nostre plat. I si vols una opció que es pugui menjar també es poden posar crostons o pipes de carbassó.

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2019!

fira-apat