Caneló d’estiu: Major 36

Digues adéu de l’estiu amb aquest caneló que ens presentarà el xef Manel Armengol del restaurant Major 36.

Vine a gaudir del seu showcooking a Fira ÀPAT 2018. Descarrega’t ja la teva entrada professional gratuïta.

Major 36

caneló

Al centre de Gavà, el restaurant Major 36 ofereix una cuina tradicional en un ambient acollidor. Entre els plats que trobareu estan les mandonguilles, el bacallà amb tomàquet o el trinxat, tot de la mà del xef Manel Armengol, un autèntic expert en la cuina catalana de mercat posada al dia. La intenció del restaurant és que us trobeu com a casa en un establiment creat fa més de 25 anys on la qualitat dels productes és el més important.

 

Aneu fent boca amb aquesta recepta!

canelóCaneló de formatge, escalivada, i bonítol amb vinagreta d’olivada

Necessitarem:

  • Escalivada
  • 1 llauna de bonítol en oli d’oliva
  • 12 talls de formatge de vaca
  • 200 ml d’oli
  • 50 ml de vinagre de xerès
  • 1 cullerada d’olivada
  • Sal

Elaboració

  1. En primer lloc, agafem l’escalivada i la tallem a trossos petits.
  2. Seguidament, agafem els talls de formatge, hi posem una mica d’escalivada, uns trossets de bonítol i ho enrotllem en forma de caneló.
  3. Finalment, sobre el caneló hi posem una mica de vinagreta d’olivada, que haurem fet barrejant l’oli amb el vinagre, una cullerada d’olivada i un pessic de sal.

Bon profit!caneló

 

Descobriu el que Manel Armengol ens té preparat el pròxim dilluns 8 d’octubre a Fira ÀPAT.  Descarrega’t ja la teva entrada professional gratuïta.

 

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

 

 

fira-apat

Write a Reply or Comment