El showcooking de Mingo Morilla

ShowcookingÉs un dels noms més representats del sector gastronòmic, Mingo Morilla propietari i xef del restaurant que agafa el seu nom: Restaurant Cal Mingo, vindrà a Fira ÀPAT 2018 a presentar un showcooking: Mil fulls de carabassa i foie en compota de taronja amarga.

No te’l perdis el pròxim diumenge a Fira ÀPAT. Descarrega’t les teves entrades professionals.

Mingo Morilla

Mingo Morilla és un cuiner ortodox i gelós dels valors de la seva professió que es reconeix d’escola tradicional tot i que, al mateix temps, reivindica l’atreviment del gremi a l’hora de ser creatiu.

Fa trenta anys que està davant dels fogons i encara se li il·lumina la mirada quan parla d’una peça excepcional de “foie” que li acaba d’arribar o et convida amb un somriure a què tastis uns pèsols en cru recentment arrencats de la beina … Cuida el producte, especialment el de proximitat igual que cuida la seva cuina i estil.

Ferran Adrià el considerà no únicament com el seu millor amic, també com el seu primer referent de la cuina catalana.

A més a més, també és el president del Gremi d’Hostaleria de Viladecans i membre del col·lectiu de Cuina CUBAT, del Baix Llobregat.

Descobriu a Mingo Morilla i el seu restaurant.

Showcooking

Vine a aprendre d’un referent d’aquest cabal a Fira ÀPAT 2108. Descarrega’t les teves entrades professionals.

 

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat

Write a Reply or Comment