Esmorzar amb colors de tardor

Cansat d’esmorzar sempre el mateix? La foodblogger Vanessa Lostal (cocinacreativa86) vindrà a Fira ÀPAT 2018 a presentar-nos un showcooking molt dolç: Un esmorzar amb colors de tardor, amb final fotogràfic. A més a més, també donarà trucs de fotografia i estilismes per Instagram.

No  te’l perdis el dilluns 8 d’octubre a les 18 h! Descarregat ja la teva entrada professional aquí.

esmorzar amb colors de tardor5_vanessalostal_activitatsfiraàpat18

Voleu descobrir més? Seguiu-la al seu Instagram i al bloc. Us deixem una recepta portada per Vanessa Lostal perquè aneu fent boca!

Granola casolana per esmorzar

Necessitarem:

  • 200 gr. de civada (sense gluten)esmorzar
  • 60 gr. d’avellanes
  • 50 gr. d’ametlles laminades
  • 60 gr. de panses sultanes
  • 70 gr. de nous
  • 30 gr. de pipes de carabassa
  • 30 gr. de mango deshidratat
  • 15 gr. de poma deshidratada
  • 100 gr. de mel o xarop d’atzavara
  • 3 cullerades de llavors de sèsam
  • 2 cullerades de chía
  • 2 cullerades plenes de xocolata en pols
  • 1 grapat de xips de xocolata

Elaboració

esmorzar

  1. El primer que farem és posar a pre escalfar el forn amb calor amunt i avall a 150 graus.
  2. Seguidament prepararem la barreja. Si els fruits secs no els voleu sencers, els podeu partir una mica, si no els podeu posar sencers.
  3. Escalfarem uns segons la mel o el xarop d’atzavara al microones perquè quedi més liquida i ho barrejarem amb la xocolata en pols, fins a tenir una barreja homogènia.
  4. En un bol barrejarem tots els ingredients, excepte les panses, el mango deshidratat, la poma deshidratada i els xips de xocolata, i després afegirem la barreja de mel / xarop i xocolata i ho barrejarem bé.
  5. Un cop tinguem tot barrejat, cobrim una safata per a forn amb paper de forn i posem la barreja a sobre ben estesa. Introduïm la safata al forn que hem escalfat prèviament durant 15 minuts, aproximadament, fins que la barreja es comenci a daurar. Heu d’anar vigilant-i anar movent perquè no es cremi.
  6. Un cop llest, afegirem les panses, el mango, la poma i els xips de xocolata i ho barrejarem bé. Ho deixarem refredar completament.
  7. Finalment, un cop estigui freda la granola, la podeu desar en diversos pots hermètics, perquè es conservi cruixent força temps.

Font: CocinaCreativa 86

No et quedis sense visitar Fira ÀPAT. Descarrega’t ja la teva entrada i gaudiràs de tres dies inoblidables en el món de la gastronomia i l’alimentació catalana.

 

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat

Write a Reply or Comment