Arròs Negre

Arròs Negre Recepta Fira ÀPAT

Recepta Arròs Negre

Fer aquest arròs negre requereix temps, paciència, i sobretot predisposició a fer-lo. És un arròs que, ben fet, és excepcional. Un plat tradicional dels Països Catalans ideal per un dinar de diumenge, acompanyat d’un bon All i Oli.

Necessitarem:

  • Sipions
  • Arròs
  • Ceba
  • Tomàquet
  • Alls
  • Pebrot tendre
  • Aigua
  • Oli
  • Sal

Elaboració:

  1. En primer lloc, picarem la ceba i la sofregirem en una cassola amb oli i un pessic de sal. Ho anirem remenant a foc fluix fins que quedi fosca.
  2. Tot seguit, afegirem uns grans d’all, una mica de pebrot tendre picat molt fi i una bona quantitat de sipions.
  3. Ho remenarem una mica i hi afegirem el tomàquet picat.
  4. Seguirem remenant, mentre els sipions van deixant anar la mascara.
  5. Un cop el sofregit estigui ben lligat, tirarem l’arròs i la sal, i ho remenarem. Seguidament, tirarem l’aigua bullint i ho deixarem coure uns 20 minuts aproximadament.
  6. Una mica abans, tirarem uns alls, picats prèviament al morter i deixatats en una cullerada d’oli.

 

Que aprofiti!

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2018!

fira-apat

Write a Reply or Comment