Tartaletes amb brandada de bacallà i olivada

Un entrant ideal per a qualsevol celebració. Amb aquestes tartaletes amb brandada de bacallà i olivada aconseguiràs que els comensals gaudeixin d’un bon aperitiu.

Necessitarem:Tartaletes de pasta brisa amb brandada de bacallà i olivada Fira ÀPAT RECEPTA

(per a 4 persones)

  • 6 cassoletes de pasta brisa de Masdeu
  • 300 g de bacallà dessalat esqueixat de Pairó Fish
  • Olivada de Clos de La Torre
  • 1 patata
  • 1 trosset de col
  • 4 grans d’all
  • 150 ml de llet
  • aigua
  • vinagre
  • oli d’oliva
  • sal
  • julivert

Elaboració:

  1. Primer, courem la patata en una cassola amb aigua i sal durant 25-30 minuts i després la pelarem.
  2. Laminarem un all i el daurarem en una paella amb oli d’oliva. Seguidament, incorporarem el bacallà esqueixat fins que quedi ben ofegat.
  3. Quan estigui fet, retirarem en un got el suc que hagi deixat anar el bacallà i l’oli i posarem el tot el bacallà en el got de la batedora, juntament amb un parell d’alls. Introduirem la patata trossejada i la llet i ho triturarem tot. Poc a poc, afegirem el suquet perquè vagi emulsionant amb l’oli.
  4. Paral·lelament, tallarem la col en juliana i la salarem en una paella amb oli d’oliva, amb els alls del bacallà, una mica de sal i un rajolí de vinagre.
  5. Posarem una mica de col saltejada a la base de cada tartaleta, l’omplirem amb la brandada i col·locarem a sobre una mica d’olivada. Es pot decorar amb fulles de julivert.

Que aprofiti!

Productors:

Podeu acompanyar aquest plat amb un Vermouth de Mussons Vins, un vermut produït amb vins blancs provinents majoritàriament, de les vinyes experimentals de Can Gambús situades al Parc Agrari de Sabadell i aromatitzat amb plantes aromàtiques naturals, moltes d’elles comunes dels boscos del Vallès. De gran potència aromàtica, ric però a la vegada subtil. Ideal per aperitius.

Vermouth de Mussons Vins FiraÀpat

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2018!

fira-apat

Write a Reply or Comment