Pastís fred de cafè, xocolata i mató

Fira ÀPAT 2018 et presenta aquest pastís fred amb cafè, xocolata i mató. Perfecte per a completar un bon àpat de primavera.

Necessitarem:

  • 200 gr. galetes tipus Digestive
  • 100 gr. mantega
  • 100 gr. xocolata
  • 60 ml. de cafè
  • 2 iogurts naturals
  • 150 gr. mató
  • 8 fulles de gelatina
  • 60 gr. sucre

Elaboració:Pastis fred cafe, xocolata mato recepta fira apat

  1. En primer lloc prepararem la base del pastís amb les galetes i la mantega fosa. Ho haurem de barrejar i estendre per tota la base del motlle i ho reservarem a la nevera durant un parell de minuts.
  2. Paral·lelament, fondrem la xocolata al microones o al bany maria i ho deixarem refredar.
  3. Tot seguit, prepararem un got de cafè i ho barrejarem amb la xocolata, afegint-hi la gelatina, dissolta prèviament en aigua. Posarem la barreja en el motlle cobrint la base de galeta.
  4. En un altre bol, barrejarem el mató, els iogurts i uns 60 grams de sucre. Incorporarem la gelatina restant a la barreja i ho afegirem a l’última capa del pastís.
  5. Finalment, el posarem a la nevera fins que es refredi del tot i gelifiqui. Si voleu, podeu posar una mica de cafè o cacau en pols per sobre per a decorar.

Productors:

Cafe de Delsams Cafès.

Ho podeu acompanyar amb un cava Brut Reserva de Bohiga.Brut Reserva Bohigas fira apat

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

 

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2018!

 

fira-apat

Write a Reply or Comment