Pasta de full amb escalivada

Tens convidats i no saps què fer d’entrant? Fira ÀPAT et porposa aquest plat per a deixar-los a tots bocabadats: pasta de full amb escalivada.

Pasta de Full amb escalivada

Pasta de full amb escalivada

Necessitarem:

  • 1 làmina de pasta de full
  • 2 pebrots escalivats
  • 2 albergínies escalivades
  • 1 ou
  • Oli d’oliva i sal

Elaboració:

  1. En primer lloc, estendrem la pasta de full sobre una superfície on poder treballar-hi.
  2. Tot seguit, dividirem la làmina en 8 rectangles (es poden fer més petits o més grans) i les separarem una mica.
  3. Repartirem l’escalivada en els centres de cada rectangle i, tot seguit, pintarem els costats amb la clara d’ou batut. Aquest procés és millor preparar-ho sobre la safata que anirà al forn, així evitarem moure-ho vàries vegades.
  4. Ho enformarem a 180º, prèviament escalfat, durant 10-15 minuts. Passats aquests minuts ho deixarem refredar.
  5. Finalment, a l’hora de servir, hi posarem un raig d’oli.

Productors:

Escalivada de Conservas Mercadelta.

Podeu acompanyar amb un cava Brut de Brut de Maria Casanovas.

cava Brut de Brut de Maria Casanovas

 

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2018!

fira-apat

Write a Reply or Comment