Tàrtar de Fuet

Vols fer algun plat atrevit? Aposta per aquesta recepta: tàrtar de fuet, innovadora i diferent que de ben segur us agradarà.

Necessitarem:

(per a 4 persones)recepta-gourmet-tartar-fuet

  • 1 fuet d’Embotits Casa Fígols
  • 3 tomàquets grans de penjar
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Pelarem el fuet (si costa molt, humitejar la pell amb una mica d’aigua facilita la feina) i el picarem amb la picadora, de mica en mica, per evitar que quedi massa triturat, ja que és millor que s’apreciïn una mica els trossets.
  2. Ratllarem els tomàquets en un bol i ho barrejarem tot.
  3. Ho amanirem amb oli, sal i pebre al gust.
  4. Es pot acompanyar amb una torradeta o pa de vidre. També podrem untar el pa amb una mica de mantega o bé amanir-ho amb oli i sal.

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2018!

fira-apat

Write a Reply or Comment