Carxofes ofegades amb pernil

carxofes-ofegades-pernil

Necessitem:

  • Carxofes
  • Pernil Serrà
  • 2 alls
  • Oli d’oliva
  • Alfàbrega seca
  • 1 raig de vi dolç
  • Pebre negre mòlid
  • Llimona

Elaboració:

  1. En primer lloc netejarem i escorrerem les carxofes i les tallarem en 2. Paral·lelament, tallarem els alls a trossets i els posarem en una paella amb una mica d’oli fins que es quedin daurats.
  2. Hi afegirem les carxofes, el rajolí de vi dolç, una mica de l’alfàbrega seca i el pebre negre mòlid. Ho ofeguem tot.
  3. Tallarem el pernil a trossets molt petits i els afegirem a la paella, acabant d’ofegar-ho tot bé.
  4. Finalment emplatarem el menjar. S’hi pot tirar un rajolí de llimona al gust de cadascú.

Productors:

Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature Elaboració Artesana Reserva de Cava Jaume Giró i Giró.

elaboració-artesana-reserva-cava-jaume-giro-i-giro

fira-apat

Write a Reply or Comment