Pollastre fregit amb mel

Necessitarem:

  • Un pollastre (pot ser cuixa o pit)
  • 100 ml de mel amb cítrics
  • 100 grams de sèsam
  • 30 ml de salsa de soja
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Elaboració:

  1. Primer de tot, tallarem el pollastre en tires primes i a continuació el salpebrarem. Després, prepararem una paella grossa amb oli d’oliva i el sofregirem fins que estigui ben daurat.
  2. Una vegada el pollastre ja estigui a punt, retirarem solament l’oli sobrant i, afegirem la mel. Haurem d’esperar una estona a que es torni caramel i, aleshores, abocarem la cullerada de salsa de soja i donarem a les tires de pollastre un parell de voltes.
  3. En aquest punt, retirarem la paella del foc i la deixarem refredar mentre anem remenant-ho per a que la mel s’escampi bé per tots els talls de pollastre.
  4. Per posar punt i final, arrebossarem les tires amb el sèsam i ja ho tindríem preparat per servir-ho i menjar-ho.

 

lagrimas

 

Productors:

Mel amb cítrics de Fair Natur,

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Cítrics de L’Estupenda.

 

beer

 

fira-apat

Write a Reply or Comment