Menjablanc amb melmelada de maduixa

Necessitarem:

  • 1 sobre de Menjablanc de Reus
  • ½ de litre de llet normal, de soja, d’atmelles o d’arròs
  • 100 grs. de sucre
  • 1 pot de melmelada de maduixa
  • 3 fulles de gelatina

Elaboració:

  1. El primer pas serà escalfar la melmelada fins que aquesta comenci a bullir.
  2. A continuació, dissoldrem les tres fulles de gelatina, un cop remullada i ben escorreguda, a la melmelada.
  3. Posarem en motlles petits i el posarem al congelador per a que gelifiqui.
  4. Prepararem el menjablanc barrejant en fred el contingut del sobre, la llet i el sucre i prèviament també els posarem a congelar en motlles omplint-los un terç.
  5. Una vegada estigui quallat, posarem en cada motlle un glaço de melmelada al centre del menjablanc i omplirem la resta amb més menjablac.
  6. I per acabar, tornarem a posar al congelador fins que qualli i tot seguit traurem al motlle. I ja estarà tot llest per menjar-lo!

menjablanc-melmelada-maduixa1

 

Maridatge:

Podeu acompanyar aquestes postres amb una Garnatxeta del Celler Aibar 1895, un vi dolç de color mangrana lleuger i molt brillant. Amb una aroma licorós caramel·litzat. A crema catalana i torró de rovell d’ou. Moderada dolçor. Persisteix el caramel·litzat i la pastisseria. Marcadament glicèric. Durador al final.

GARNATXETA-aibar-vi

fira-apat

Write a Reply or Comment