Macarrons amb albergínies i carbassa

Necessitarem:

 

  • 3 a 4 plats de macarrons cuits “al dente
  • Mitja carbassa
  • 3 albergínies
  • 2 tomàquets
  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 culleradetes de pebre vermell espanyol

 

Elaboració:

 

  1. L’elaboració és força senzilla, pelem i tallem en cubs les albergínies per després, deixar-les en un recipient amb sal i deixin anar l’aigua que contenen. Els tomàquets els hem d’escaldar durant 1 o 2 minuts, treure’ls- hi la pell i picar-los en trossos ben petits. Mentre anem pelant i tallant els cubs de la carbassa per després bullir-los.

 

  1. Saltem les albergínies uns 15 minuts i afegim la carbassa bullida juntament amb el tomàquet i l’oli uns 5 minuts més. Finalment, s’haurà de barrejar els macarrons i el pebre vermell i continuar cuinant-ho uns 5 minuts més, per a que tot quedi més gustós.

 

  1. Podem servir-ho amb fulletes picades d’alfàbrega o ruca, igual que afegir els condiments que més us agradin.

 

macarrons

 

Productors:

 

Pasta i verdures de l’Hort del Silenci.

Podeu acompanyar aquest deliciós plat amb una sidra natural de Riera Badias.

 

 

Sidra Carrousel

 

 

 

fira-apat

Write a Reply or Comment